Søvej 14A, 4140 Borup

Mindre villa centralt i Borup by...

Hvis du gerne vil bo helt centralt i Borup, men ikke har brug for et kæmpe palæ, men kan "nøjes" med blot 117 kvm i 2 plan - så er du på rette vej... Vi byder velkommen til Søvej 14A, der kan blive det nye hjem til dig og din familie. Når du ankommer til adressen, bydes du velkommen af en fin lille forhave.

Boligen indeholder: Entré med klinkegulv og garderobeplads samt bryggers-faciliteter med vaskemaskine samt skab med fjernvarmeinstallationer. Et lyst badeværelse med brus. Et godt børneværelse med lysindfald fra de to store vinduer.

Stort køkken med masser af skabsplads og mulighed for at flere kokke kan hjælpe til i køkkenet på samme tid. En dejlig lys opholdsstue med både plads til spisebord og sofagruppen. Fra stuen med udgang til sydvestvendt træterrasse og den nemme have med både trampolin og en stor sandkasse. Fra opholdsstuen er der også trappe til førstesalen. Førstesalen er lige nu et stort værelse - men der er mulighed for dele værelset op til to, hvis I mangler pladsen (førstesalen er lidt smal og der er ikke superhøjt til loftet...) Desuden et dejligt stort soveværelse med skabsvæg.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil du bliver overrasket over det imponerende stisystem, og at Borup stort set tilbyder alt det som du har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, varierede daginstitutioner, et super godt og aktivt fritids- og idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Er Søvej 14A lige netop et hjem til dig så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning - eller bestil en aftale lige herunder...