Bøgedevej 4D, Slimminge, 4100 Ringsted

God planløsning, godt naboskab og en skøn have, er præcis hvad du finder på Bøgedevej 4D

Her bliver du mødt af en god overdækning, som byder dig og dine gæster fint velkommen og videre ind ad den gode entré, hvor der er plads til både overtøj og fodtøj. Flot spisekøkken, med plads til et lille hverdagsbord. Spisekøkkenet er åbent til spisestuen, hvorfor du her, kan have det store spisebord stående. Her er også udgang til den gode sydvendte terrasse og videre til den nemme anlagte have.

En god lille opholdsstue eller værelse - her er der mulighed for at fjerne væggen fra spisestuen til opholdsstuen, således at du får et stort rum til din spisestue og opholdsstue. I stueplan er der ligeledes et flot lyst badeværelse samt et praktisk bryggers med både teknikrum og vaskemaskine.

Førstesalen er indrettet med to store værelser samt et stort repos, hvor der nemt kan lukkes af, således at du får det 3. værelse på førstesalen. Desuden endnu et lyst badeværelse med brus.

Boligen er oplagt til den enlige eller nye forældre, som gerne vil have en god base til familien.

Slimminge er en dejlig lille by, med trygge rammer for både børn og voksne. Her er der gode busforbindelser til både Køge og Ringsted, men også mulighed for at komme hurtigt på Køge Brugt motorvejen.

Kun få kilometer fra Slimminge ligger Bjæverskov (med cykelsti hele vejen). Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet to gode daginstitutioner, en stor skole, gode indkøbsmuligheder i centeret samt en masse fritidsaktiviteter.

Er Bøgedevej 4D lige det som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning, eller bestil en fremvisning lige nedenfor...