Kulmosevej 4, 4140 Borup

Flot stor og lys villa med en dejlig have - fuldstændig indflytningsklar

På en stille lukket vej, finder vi denne 187 kvm store villa, som fremstår med det skønneste lysindfald og fuldstændig indflytningsklar. Dette hjem vil byder dig og din familie hjertelig velkommen indenfor - og ikke mindst udenfor i den skønne og nemme have, hvor der er masser af plads til både boldspil, den helt store trampolin og samtidig mulighed for at nyde det fine lille havebassin, den over 100 kvm flisebelagte terrasse samt det fantastiske orangeri, som de fleste kvinder må drømme om at eje..

Villaen er beliggende med tog-skinner i baghaven, hvilket naturligvis gør at toget ind i mellem kan høres. Men det betyder jo samtidig, at I med under 5 minutters gang, kommer til både Borup Station, gode indkøbsmuligheder og meget andet...

Villaen er oprindeligt opført i 1920, men er ombygget i 1997 og løbende er vedligeholdt og istandsat, bl.a. med et dejligt stort køkken. Hjemmet er fuldstændig oplagt til den pladskrævende familie, der drømmer om en dejlig stor have og et flot lyt hjem.

I stueplan finder I blandt andet et lækkert stort køkken/alrum med masser af skuffeplads samt plads til at hele familien kan deltage både aktivt og passivt i madlavningen. Køkken/alrummet er i delvist åbent forbindelse til spisestuen, hvor der er god plads til at have venner og familie spisende uden at sidde klemt. Derudover er der også en dejlig lys og hyggelig stue med pejs. Et gode badeværelse med brus i den rustikke stil. Samt et stort praktisk bryggers med grovkøkken samt både vaskemaskine og tørretumbler.

Førstesalen byder på et godt repos, som nemt vil kunne bruges hjemmekontor eller "kreaværelse". Husets andet badeværelse, der er også er med brus. Et stort gavl-soveværelse, samt to gode børneværelser, hvor af det ene har udgang til en stor og lækker tagterrasse (med udsigt over byens tage)...

Det skal også nævnes at der på vejen er et super godt naboskab, hvor alle hjælper alle, så godt som de kan.

Vi befinder os altså i gåafstand fra gode indkøbsmuligheder og daginstitutioner samt tæt på både privatskole og kommunale skole. Og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skoven, rundt om Kimmerslev sø og til endnu flere indkøbsmuligheder. Og starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også, helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem på Kulmosevej 4, med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.