Østergade 35, 4140 Borup

Rummelig, moderniseret villa - lige midt i Borup

Lige midt i Borup, blot et "stenkast" fra tog-station og indkøb, og i gåafstand fra privat- og kommunal skole - nær skønne grønne områder, gode indkøbsmuligheder, dagpasning og idrætsfaciliteter - byder vi inden for denne 90 kvm delvist moderniserede villa der som bonus indeholder 76 kvm anvendelig kælder og et "klinikrum" (eller værksted) bag carporten.

Villaen er oprindeligt opført i 1935, men der er godt nok sket meget siden - og indenfor de seneste 10-15 år har ejendommen gennemgået noget af en overhaling... Blandt andet udskiftning af køkken, badeværelse, gæstetoilet, vinduer, varmeinstallationer, tagbeklædning (på de tre ud af 4 sider) mv.

Men kom med indenfor, og lad os fortælle lidt om indretningen.I stueplan vil I komme ind i en lille entré med adgang til praktisk garderoberum samt gæstetoilet. Pæn køkken i åben forbindelse med opholdsstuen, hvorfra der er nedgang til terrassen og haven. Fra stuen adgang til tre gode værelser.

I underetagen bydes på et stort lækkert badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler. Fra badeværelset adgang til hele familiens store walk-in-closet. Ligeledes et godt kontor eller "værelse" samt endnu et gæstetoilet. Fra kælderen er der opgang til et dejligt lyst hobbyrum/værksted (pt indrettet som "behandlerrum" og the-køkken, i beboelses-kvalitet (men det er reelt et udhus).

Har du en bil eller to, er der fin parkeringsplads inde på egen grund, og den ene kan holde i tørvejr i carporten. Og starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem på Østergade 35, med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.