Toftevangen 77, 4130 Viby Sjælland

Flot U-formet 1-plansvilla, med plads til den store familie

Her på Toftevangen 77 i skønne Viby, finder I denne velbeliggende villa med en super god planløsning. En villa derhenvender sig til enhver pladskrævende familie. Villaen er på hele 190 regulære kvadratmeter og er oplagt til de fleste familiebehov med både forældre- og børne afdeling. Her er god mulighed for at flytte ind i huset og nyde det som det er, men der er også masser af muligheder for at sætte jeres helt eget præg og dermed få et hjem som lever op til boligdrømmene anno 2021.

Hjemmet byder på et kæmpe stort køkken/alrum, som kan beskrives som værende husets hjerte - det oplagte samlingspunkt. Her er der både er masser af plads i køkkenet til madlavning, hvor hele familien kan være med. Og samtidig også god lads til både at lave et lille børnehjørne til de helt små og til det helt store og lange familiespisebord. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til den hyggelige gårdhave. Her vil I altid sidde i læ og kunne nyde en masse grill-aftener sammen med familie og venner.

Børneafdelingen består af 3 gode værelser - hvoraf det ene er større end de to andre. Desuden en stort oprindeligt badeværelse med brus samt en god entré. Forældreafdelingen (som ligger i den modsatte ende af huset) består af et stort soveværelse, med masser af plads til skabe og udgang til gårdhaven. Her er også et værelse, hvor det vil være oplagt enten at bruge dette til walk-in-closet eller endnu bedre, et lækkert forældrebadeværelse.

Desuden en dejlig stor stue med masser af plads til den helt store familiesofa samt til den helt store fladskærm. Der udover er der også et praktisk bryggers, hvor der er god plads til bl.a. overtøj, vasketøj og alt praktisk..

Udendørs byder haven på en god urtehave og ellers primært græsplæne, så der er fin plads til både leg og solbadning. Og der findes carport samt 2 udhuse.

Ejendommen er beliggende i kort gåafstand fra gode skole, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, daginstitutioner og HT-stationen (kun 7 minutter fra Roskilde).
Har du fået lyst til at komme og se nærmere på dit måske kommende hjem, her på Toftevangen 77, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000 - eller klik lige herunder, for en fremvisning...