Stenhøjparken 6, 4140 Borup

Velindrettet rækkehus i 2 plan med dejlig solrig have

Hvis du gerne vil bo centralt i Borup, i et dejligt lyst rækkehus som på to etager byder på optimalt indrettede 96 m² - så er du på rette vej...

Vi har fået lov til at byde velkommen indenfor her på Stenhøjparken 6, der fremstår klar til at blive nyt hjem til dig (og din familie).

Den lille østvendte "morgenmads-terrasse" byder velkommen til boligen - som i øvrigt også har udhus, og sin egen P-plads foran hoveddøren..

Du bliver her budt indenfor i entré hvorfra der er direkte adgang til gæstetoilet og videre til fordelingsgang med opbevaringsplads under trappen og helt ny fjernvarmeinstallation.

Det flotte lyse køkken er fra 2020, og er udnyttet med masser af skabe og skuffer og en fin lille spiseplads. Den hyggelige opholdsstue har udgang til ældre udestue hvorfra der igen er udgang til syd- og vestvendt terrasse og have - der vender perfekt i forhold til solens bane, der sikrer sol på terrassen til efter aftensmaden. Desuden et ekstra udhus i haven.
Mangler du lidt mere have, ligger et stort grønt område lige bagved haven.

Den lyse førstesal, byder på hele 3 gode værelser med loft til kip og masser af lysindfald fra flere sider. Badeværelse med brus, gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler. Over trappen er endda indrettet et ekstra "lille værelse" som fint kan anvendes som kontorplads eller "krea-hjørne" eller blot til det ekstra opbevaring.

Er du ikke kendt i Borup? Så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.
Så leder du efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.