Skovbrynet 15, 4140 Borup

Spændende ejendom med en helt fantastisk have og udsigt

På Skovbrynet, ligger denne fine bolig, som syner meget større end de registrerede 120 kvm. Desuden lever ejendommen op til vejnavnet, da skoven og naturen kan opleves på matriklen. Særligt den flot anlagte have, hvor øjnene hele tiden bliver draget og hele tiden vil opdage noget nyt. Haven er anlagt, så den er smuk året rundt.

Vi kan byde indenfor i entréen, hvor der god plads til overtøj og sko - og til at byde velkommen indenfor. Entréen ligger som centrum i huset, og "opdeler" huset i to afdelinger. Den ene "ende" byder på et dejligt lyst HTH-køkken fra 2014, med masser af bord- og skabsplads. Køkkenet er delvist åbent til den flotte lyse vinkelstue. Stuen har et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, hvor haven virkelig kan nydes - her er også udgang til den gode syd- og vestvendte terrasse, hvor middags- og aftentimerne kan nydes. Der er god plads i den gode stue, både til det helt lange spisebord, hvor hele familien vil kunne sidde ved middagsbordet. Her er også mulighed for at lave en god og hyggelig krog til sofaen og fjernsynet - eller foran den hyggelige pejs.

Den anden "ende" af huset, kommer du til fra entréen, hvor et par trappetrin fører op til et stort soveværelse med skabsvæg samt et stort børneværelse - fra begge værelser er der udsigt over marker og skov.
Desuden et dejligt lyst badeværelse med gulvvarme og en god stor bruseniche. Mangler der et ekstra værelse er er mulighed for at "tage en bid" af stuen.

Fra entréen kan du også snuppe de syv trin ned til kælderen, som ikke rigtig føles særlig kælderagtigt... Den indeholder nemlig et stort disponibelt og godt rum med et stort vindue. Et viktualierum. Et dejligt lyst badeværelse med badekar samt bryggers med udgang til en rigtig god tørreplads i haven..

På grunden findes også en muret garage med værkstedsplads samt et godt udhus, hvor du kan "gemme" cyklerne og haveredskaberne lidt af vejen. ~

Er du ikke kendt i Borup? Så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture i skoven, omkring Kimmerslev sø eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder du efter et super dejligt og indflytningsklart hjem, med naturen omkring dig i parcelhuskvarteret, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem - eller bestil en aftale lige herunder...