Kymervej 29, 4140 Borup

Flot istandsat hjem med en helt fantastisk udsigt

Drømmer I om at komme til at bo i et flot lyst og istandsat hjem med en helt fantastisk udsigt? Så har vi netop fået lov til at~inde nye ejere til dette 143 kvm indflytningsklare hjem, der står klar til at byde en ny familie velkommen hjem. I skal glæde jer til at blive budt velkommen indenfor, og ikke mindst udenfor i den dejlige have, der rummer de skønneste "hjørner og kroge", og hvor I kan følge solens stråler rundt på den flotte træ-terrasse, imens I kan nyde den skønneste udsigt over Kimmerslev sø.

Dette hjem er sat i stand med respekt over for husets oprindelige arkitektur - og med blandt andet nye gulve med gulvvarme i hele boligen. I vil blive mødt af den fine entré, som tager pænt imod jeres gæster - til hverdag vil I nok selv gå ind af bryggersdøren, hvor der er rigtig god plads til hele familiens sko og overtøj.
Her på Kymervej 29, bydes også på to store værelser samt et godt gæsteværelse/kontor og ikke mindst et stort lyst badeværelse med brus.

Hjemmets hjerterum, er uden tvivl det helt store køkken/alrum, hvor I sagtens kan finde plads til det helt lange spisebord og samle hele familien til de store familiearrangementer. Der er masser af skabsplads og bordplads i køkkenet, så alle kan hjælpe til, når der skal laves mad. Køkken/alrummet er delvist i åben forbindelse med stuen. Fra både stuen og køkken/alrummet er der den smukkeste udsigt over Kimmerslev sø og de mest vidunderlige både solopgange og solnedgange (i hvert fald på den tid af året hvor solen står højest på himlen). Fra begge rum er der udgang til den store træterrasse samt resten af haven.

Udendørs vil I desuden også få et stort og lækkert udhus, hvor de fleste mænd vil elske at have værksted eller måske indrette rummet som en fed "man-cave". Her er også en god overdækning til cykler osv. samt en integreret carport.

Dette hjem er beliggende på en stille, lukket vej - tæt på offentlig transport, Borup privatskole og samtidig i kort cykelafstand fra Borup station, godt med indkøbsmuligheder, Borup skole, idrætsfaciliteter, spisesteder og meget andet, som du har brug for i dagligdagen.

Starter du bilen, er der under 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby. Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem med en virkelig dejlig udsigt, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.