Buen 29, Nr Dalby, 4140 Borup

Flot nyt hjem til dig - Lige til at flytte ind i...

I den hyggelige landsby Nørre Dalby, som ligger blot 3 km fra stationsbyen Borup, finder I denne fuldstændig istandsatte 1-plansvilla, med en super god planløsning, gulvvarme overalt og billig opvarmning via det nye "luft-til-vand" anlæg (Energimærke B).

Her finder I et lækkert hjem til dig, hvor du egentlig kun skal flytte ind. Der er tænkt godt over enhver detalje både inde og ude, hvilket er en fornøjelse. Der er en god planløsning i dette 141 kvm store hjem, der byder på en god børneafdeling med fire gode børneværelser samt et flot badeværelse med brus. Hjerterummet i hjemmet er uden tvivl det flotte og store køkken/alrum, med masser af skabsplads og fantastisk god bordplads, som direkte indbyder til at hele familien kan deltage i madlavningen eller til at lave den helt store buffet på "køkkenøen". Foruden det store køkken, er der naturligvis også god plads til at samle familien om det store spisebord, men også en plads til at indrette stuen med den gode vinkelsofa og det store fjernsyn. Der er udgang til en dejlig delvist overdækket sydvest-vendt terrasse fra køkken/alrummet, og videre til den skønne have, hvor der er mulighed for at nyde solen hele dagen lang.

Forældreafdelingen rummer både et walk-in-closet, et soveværelse samt et forældrebadeværelse. Foruden al dette, er der også en nydelig entré, som er kombineret med et lille "bryggers" inde bag de store skabslåger.

Udover boligen, får I med i købet en god stor garage med værkstedsplads samt et praktisk udhus til haveredskaber mv. Desuden er der god plads til parkering af både familiens køretøjer men også til f.eks. campingvognen eller traileren.

Boligen er beliggende tæt på busstoppesteder, som kan føre jer bl.a. til Borup, Køge og Solrød. Her er fine små stisystemer og gode legepladser.

Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Desuden kun få kilometer fra det rekrative område Dyndet. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i,
så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.