Skolevej 17I, 4632 Bjæverskov

Flot lyst og indflytningsklart rækkehus beliggende i de skønneste omgivelser

Her byder vi på et super flot og lyst rækkehus som løbende er blevet istandsat, og som nu kan blive et kommende hjem til dig. Rækkehuset (som har status som en ejerlejlighed) er på 108 regulære kvadratmeter og kan for dække de flestes boligbehov. Hjemmet byder flot velkommen allerede ved første besøg i entréen, hvor der både er plads til overtøj, fodtøj og møblering. Et dejligt stort og flot badeværelse med en god bruseniche. Et skønt lyst køkken med masser af plads til alle køkkensagerne. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers/viktualierum, hvor der er plads til både vaskemaskine, tørretumbler og også her, er der plads til en masse opbevaring.

Stuen er super hyggelig og har både plads til sofagruppen og spiseafdelingen. Der er et rigtig godt lys i stuen og du har udgang direkte til en flot stor sydvendt træterrasse og videre til haven. På førstesalen, bliver I mødt af et lille repos, hvor der er mulighed for at have hjemmearbejdsplads. Her er også 2 gode værelser samt et værelse som bliver brugt af nuværende ejer til walk-in-closet - Her kan dog sagtens stå en dobbeltseng, hvis du har brug for det ekstra værelse. I denne ejerforening, er de fineste udenoms arealer med f.eks. den fine lille sø, med de flotte piletræer, eget isoleret udhus, mulighed for egen urtehave, egen p-plads og en super hyggelig fælles gårdhave, hvor alle beboerne mødes ind i mellem.

Bjæverskov byder på alt hvad hverdagens behov kunne ønske sig, med stisystem til skole og daginstitutioner, som nås på en kort gå- eller cykeltur - og dagligvarerindkøb kan du nemt klare i det lokale indkøbscenter. Eller smut de få minutter til Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver. Med cirka 5 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig et dejligt hjem, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden.