Mølleskrænten 38, 4140 Borup

Hvis du gerne vil bo centralt i Borup, i et dejligt lyst rækkehus med en super god planløsning - så er du på rette vej...

Du bliver her budt indenfor i entré med klinkegulv og skabe, så der også er god plads til hele familiens sko og støvler. 2 gode store værelser begge med skabe - det ene værelse er større end det andet. Et stort lyst badeværelse med en god bruseniche og vaskemaskine.

Desuden en dejlig stue i delvist åben forbindelse til køkkenet, hvor der også er god plads til spisebordet. Fra stuen er der udgang til den gode terrasse og den nemme have.

Der er ligeledes et godt udhus.

Er du ikke kendt i Borup? Så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.
Så leder du efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.