Stavskovvej 9B, Ørslev, 4100 Ringsted

Skønt halvt dobbelthus med udsigt over åbne marker

Leder du efter et nyt hjem til dig, som er direkte til at flytte ind?
Bare "hit med tandbørsten" - det dejlige hjem er helt klar til indflytning - og du har mulighed for en hurtig overtagelse af nøglerne.

Vi byder på hele 121 kvm dejligt halvt dobbelt hus (rækkehus), der fremstår lyst og indbydende, med masser af lysindfald fra de store vinduer og dørpartier.

Boligen er beliggende i udkanten af Ørslev by. Her får du oplevelsen af, både at være en del af en hyggelig og aktiv landsby, samtidig med at du får ro og udsigt over både åbne marker og et lille kig til kirken.

Dette fine hjem er bygget i 2008 i 2 plan og er fuldstændig oplagt til den lille familie. Du bliver budt indenfor i entréen hvorfra der er adgang til det praktiske bryggers med både vaskemaskine, tørretumbler, masser af skabsplads, varmeinstallationer samt vask/skabs-arrangement. Fra entréen er der ligeledes adgang til et fint og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme (som der i øvrigt er i hele stueetagen).
I stueplan er der et dejligt stort køkken/alrum med plads til det helt store spisebord, men også med plads til en lille hjemmearbejdsplads. Køkkenet byder på gode skabe, fin bordplads samt alt i hårde hvidevarer. Fra køkken/alrummet er der udgang til en skøn og solrig sydvendt flisebelagt terrasse og haven.

I stueplan findes desuden et dejligt værelse, som du enten kan benytte som soveværelse - eller et stort lyst arbejdsværelse.

På førstesalen bydes på en dejlig lys opholdsstue samt to gode og lyse værelser.

Udendørs er der også en god terrasse/gårdhave, som er fuldstændig ugeneret, og har udsigt over åbne marker - og hvor du både kan byde morgenkaffen og aftenkaffen.

Kender du ikke så meget til Ørslev, så kan vi kort fortælle at du kommer til at bo "ude på landet" men stadig nær skole, dagpasning, indkøb og idrætsfaciliteter. Smutter du en kort biltur, når du hurtigt til Ringsted, Haslev eller Køge.

Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne og fuldstændig indflytningsklare hjem med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, eller book en fremvisning her på siden.