Stenhøjparken 90, 4140 Borup

Her finder vi muligvis et af Stenhøjparkens bedst beliggende huse, med den flotte udsigt over grønne områder, ådalen, Dalstrøget og mod Borup øst. Og ikke mindst....

I får også en super god planløsning med 2 store værelser med skabe samt et mindre værelse som sagtens kan bruges til børneværelse eller kontor.

Desuden et flot lyst IKEA køkken med et væld af skabe og skuffer, masser af bordplads samt plads til et lille spisebord.
Fra køkkenet er der via skydedøren adgang til den flotte lyse opholdsstue med god plads til både spisebord og sofagruppe. Her er også udgang til den sydvendte terrasse og have, hvor solen kan nydes stort set hele dagen - dog er der mulighed for at skærme lidt af for den varme sol med den store markise.
Et lyst badeværelse med brus, men også med både vaskemaskine, tørretumbler og fjernvarmeinstallationer.

Dette hjem er beliggende med stiforbindelser til alt hvad der er brug for i hverdagen - et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer.

Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder du efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.