Skriv dig op i vores køberkartotek

- Og spring køen over som en del af vores lyserøde netværk
Vi bruger virkelig vores lyserøde netværk meget i Hjem til dig – og allerede fra dag ét, når vi får lov til at finde nye ejere til et hjem. Derfor kan vi sagtens finde på at kontakte dig allerede, når vi er på vej ud ad døren fra sælger. Vi spilder nemlig ikke tiden, når vi matcher mennesker med de helt rigtige hjem. Dét har vi faktisk 40års erfaring med tilsammen.
I formularen nedenfor kan du både sætte en hel masse krydser og supplere med noter. Vi læser dine ønsker til dit drømmehjem og skriver os det hele bag øret. Og når vi så får en bolig til salg, der matcher dine ønsker og krav, ja så hører du fra os.
Derfor anbefaler vi, at du skriver dig op i vores køberkartotek, når du er på boligjagt. Som en del af vores lyserøde netværk har du nemlig en klar fordel ift. alle dem, der kun holder øje med boliger på diverse boligsider. Dét betyder, at du har mulighed for at se et hjem – og købe det – uden at være i hård konkurrence med alle de andre.
Skriv dig op med det samme, og kom tættere på din drøm om et nyt, skønt hjem. Vi glæder os til at læse, hvilket hjem du ønsker dig.

Leder du efter hjem til dig?

Leder du efter et nyt hjem, der kan danne rammen om dig og din familie - så send os et par linier om dine ønsker og behov, og hvor boligen skal ligge. Vi kontakter dig, når vi har fundet et hjem til dig - og du hører naturligvis fra os, inden boligen kommer på nettet.

Bolig

Bemærkninger

Kontaktoplysninger