Kontakt os

- Så kommer vi hjem til dig
Vi trives allerbedst i dialogen med dig som kunde – både når du søger et nyt hjem, og når du skal sælge dit nuværende. Ring til os, send os en mail eller udfyld kontaktformularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.
Og er vi ikke lige ved røret eller tastaturet, når du hiver fat i os, så er det som oftest, fordi vi er på besøg i de skønneste hjem. Vi ser selvfølgelig dit opkald – eller besvarer din mail – lige så snart, det lader sig gøre. Bliver du utålmodig, så er du mere end velkommen til at slå på tråden igen.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Telefon: (+45) 59 40 00 00
E-mail: kom@hjemtildig.dk

Hvad kan vi hjælpe dig med?


Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigt muligt.

Følg os på Instagram og Facebook

- Her er både snigpremierer, højt humør og en hel masse dejlige hjem
Vi nyder at være online og er det stort set hele tiden. Så er du interesseret i at se alle de nye hjem, der kommer til salg – og som en af de allerførste – så anbefaler vi, at du klikker følg på både Instagram og Facebook. Du får samtidig et indblik i vores hverdag – oftest med Helle bag kameraet, som lokker Natasja ud i lidt af hvert. Dét er både informativt, sjovt, hyggeligt og næsten bedre end at læse lokalavisen – hvis vi altså selv skal sige det. 

Her kan du finde os

- Vi holder til i området omkring Borup, Bjæverskov, Nørre Dalby, Vemmedrup, Gørslev, Slimminge, Ejby, Viby m.fl.
Og vi kommer meget gerne på kaffe hjemme hos dig. Vi har nemlig ikke selv noget kontor, men sidder enten til møder hos vores kunder, er på landevejen eller knokler derhjemme – egentlig oftest hos Helle. Dét fungerer bedst for os, og så behøver du heller ikke at bruge unødig tid på at kigge ned forbi et kedeligt kontor, når det alligevel er dig og dit hjem, det hele handler om. Hvis du sætter kaffen over, så kører vi med højt humør hjem til dig og tagger snakken – både når du skal videre fra dit nuværende hjem, og når du drømmer om at finde ønskehjemmet.