Om Hjem til dig

- Lær vores mægler-univers lidt bedre at kende
Hjem til dig er ikke som andre mæglere. Vi er nemlig helt vores egen – og ikke en del af en kæde. Vi skiller os ved første øjekast ud med vores lyserøde farve, som efterhånden er blevet et særkende. Vores lyserøde farve repræsenterer faktisk ikke dét, som du måske normalt associerer med lyserød. Farven er valgt, fordi den er anderledes og popper frem i gadebilledet. Derfor går vi efterhånden også under kælenavnet, ”de lyserøde mæglere” – og dén betegnelse er vi ret så vilde med.
For vi stornyder at drysse lyserødt Hjem til dig-mæglerstøv ud over hele ejendomsmarkedet, og dét er vi efterhånden både kendt og anerkendt for i lokalområdet. Vi er nemlig dygtige til dét, vi gør.

Derfor skiller vi os ud

- Vi gider ikke at være som alle de andre
Vi gør ikke tingene anderledes bare for at være rebelske eller moderne. Vi gør tingene smartere og langt mere dynamisk, fordi det giver mening og skaber værdi – både for dig og for os. Derfor har vi ikke noget kontor, men arbejder hjemmefra – faktisk oftest hos Helle. Men størstedelen af vores tid, ja den bruger vi hos vores kunder. For vi synes ikke, at du skal bevæge dig ned forbi os – hverken, når du skal sælge dit hjem eller købe dit næste. Derfor kommer vi hjem til dig, hvilket også er en af årsagerne bag valget af vores navn.
Du behøver altså hverken at arrangere pasning af børnene eller koordinere aftensmad med din bedre halvdel, når du skal holde møde med os. Der er ro på, og det er nemt og bekvemt for dig at få besøg af de lokale mæglere. Og vi elsker at sidde i din sofa og mærke stemningen i dit hus eller din lejlighed. Samtidig kommer vi også meget tættere på dig, fordi vi får mulighed for at træde ind over din dørtærskel allerede ved første møde. Dét gør, at vi bliver klædt bedst muligt på fra start til at sælge dit hjem med succes.

Vi sælger hjem i Danmarks skønneste område

- Og vi kender det som vores egen bukselomme
Vi holder til i Danmarks skønneste smørhul – nemlig i Borup, den gamle Skovbo Kommune, Nørre Dalby, Gørslev, Slimminge, Bjæverskov, Vemmedrup og Ejby samt i Gammel Ramsø-byerne Viby, Dåstrup, Assendløse, Ørsted og Birkede. Og vi tager kun boliger til salg i områder, som vi ved, vi kender. Dét er et princip for os. Det er nemlig vigtigt, at vi kan fortælle nye købere, hvad tid det ringer ind på skolen, hvor cykelstierne er, hvor de grønne områder kan findes, hvordan de nemmest kommer til brugsen, og hvor lang tid det tager på motorvejen til København. Den viden er vigtig at give med på vejen, når vi viser boliger frem. Og vi ved alt om det område, du flytter til, da vi begge bor her og har groet solide rødder netop dette sted på jord. 
Husk på, at du kan renovere og ændre det meste ved et hjem, men beliggenheden den ligger dæleme fast. I vores fantastiske område får du nærvær, forenings- og idrætsliv og et lokalfællesskab, hvor vi bakker op om hinanden, vores by og nærområderne. Og området rummer det meste på boligfronten – nemlig både de klassiske parcelhuse og villaer, nybyggede boliger, rækkehuse, lejligheder og andelsboliger.

Én plus én giver to

- Og som et makkerpar er vi bare stærkest
Vi er to i Hjem til dig – og vi sælger altid de hjem, vi har til salg ved fælles indsats. Det betyder også, at vi begge kommer på besøg hjemme hos dig. Og dét er altså kun en fordel for salgsprocessen, at vi begge har mødt dig fra start, set og oplevet dit hjem og lyttet med på dine ”røverhistorier”. Vi er derfor klædt lige godt på til at fremvise dit hjem for interesserede købere.
Vi er altså både et hold i vores lille mæglerteam, men vi spiller samtidig på hold med dig. Med på holdet får du nogen ”tunge damer” med 40 års erfaring tilsammen. Når du møder os, vil du mærke vores positive energi. Vi vægter ærlighed højt, og vi holder ikke igen med at give gode råd, hvis vi mener, at det kan smitte positivt af på salgsprocessen. For os er vores job ikke bare et arbejde – dét er en livsstil. Derfor er vi også tilgængelige og fleksible, lige som vi elsker at give meget af os selv i mødet med andre mennesker.